• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Практичне засідання учителів фізики та фізичної культури щодо участі у всеукраїнському конкурсі "Учитель року – 2018"

Практичне засідання учителів фізики та фізичної культури щодо участі у всеукраїнському конкурсі "Учитель року – 2018"

2017-10-10

/Files/images/ур.png

Професія вчителя завжди вважалася однією з найбільш шанованих у нашій країні. Педагоги не тільки дають нашим дітям необхідні знання, але і прищеплюють їм позитивні людські якості, готують до дорослого життя. При цьому багато хто думає, що робота вчителя одноманітна і не зазнає значних змін, але це зовсім не так. Сьогодні в школах активно освоюють нові методики викладання різних предметів, намагаються йти в ногу з часом і давати не тільки якісні, але і сучасні знання. В цій нелегкій справі учителям допомагають різні семінари, засідання, на яких вони діляться досвідом, а також конкурси педагогічної майстерності. Найважливішим конкурсом вважається «Учитель року», який допомагає виявити найбільш талановитих і перспективних педагогів. Цього рокузмагання проводитимуть у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Німецька мова» та «Фізична культура».

З метою якісної організації та проведення районного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» 10 жовтня на базі відділу освіти відбулось практичне засідання учителі фізичної культури та фізики. Педагогам було оголошено умови проведення конкурсу, наголошено на основних конкурсних випробуваннях.

Уперше конкурсанти реєструватимуться на єдиній платформі, яку надала компанія «Майкрософт Україна». Реєстрація триватиме з 1 по 22 жовтня 2017 року.

Конкурс «Учитель року» – це конкурс всеукраїнського масштабу, який проходить кожен рік. Його мета – підняти престиж професії педагога та відзначити найбільш старанних і талановитих вчителів. Для учасників конкурсу 2018 року перемога вкрай важлива, адже вона не тільки доводить високий професіоналізм вчителя, але й піднімає його престиж школи.

Матеріали до "Учитель року –2018"

/Files/images/DSC_2132.JPG/Files/images/DSC_2133.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.